Tien gezonde redenen om elke dag met Young Again Greenjuice te beginnen

  1. Door een overdadig aanbod van kant-en-klaar voedsel met teveel vet, suiker en geraffineerde koolhydraten eten veel mensen niet langer de minmale hoeveelheid groenten en fruit die het lichaam dagelijks nodig heeft.
  2. Greenjuice is rijk aan hoogwaardige plantaardige nutriënten!
  3. Greenjuice heeft als hoofdbestanddeel een krachtig 13:1 extract van Barley Grass en Wheat Grass. Het bevat hoge concentraties aan vitaminen, mineralen en antioxidanten.
  4. Greenjuice bevat het unieke 100:1 Fruits & Greens, een extract van zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit.
  5. De spirulina en chlorella in Greenjuice bevatten meer dan 50 belangrijke nutriënten en zijn een bron van chlorophyl (energie uit zonlicht)
  6. Young Again Greenjuice bevat belangrijke enzymen.
  7. Een portie Greenjuice bevat 1.5 miljard maagzuurresistente lactosporen die zich in de dunne darm tot een volwaardige lactobacillencultuur ontwikkelen.
  8. Greenjuice bevat Policosanol.
  9. Het belang van voldoende vezels in het dieet voor een goede darmwerking en stoelgang behoeft geen verdere uitleg. Greenjuice bevat acacia-, appelpectin- een tarwekiemvezels.
  10. Young Again Greenjuic is geen moeilijk te slikken tablet of capsule, maar een poeder dat gemakkelijk oplost in water, vruchtensap of je favoriete smoothie.. Daardoor kan het lichaam alle voedingsstoffen beter en sneller opnemen.
Strikte regelgeving vanuit Brussel verbiedt ons helaas om de vele positieve effecten van de Greens for Life formule te vermelden. U kunt deze informatie uiteraard via Google vinden.