Over Ons

Fijn dat je op mijn website youngagain.nl beland bent.
Ik krijg enorm veel energie om dagelijks mensen te helpen om zich (nog) gezonder en fitter te voelen. Er komt zoveel samen van alles wat ik geleerd heb, de afgelopen decennia, over een gezonde levensstijl en hoe het verouderingsproces zoveel mogelijk te stagneren. Dit is ook mijn doel in mijn persoonlijk leven en ik wil jullie graag meenemen in deze reis. Ik ben 57 jaar maar voel mij nog altijd een dertiger, sport dagelijks en zorg goed voor mijzelf. Dit wil ik nog heel lang volhouden en deze continue zoektocht naar een optimale gezondheid met jullie delen.  
Er zijn een aantal simpele principes die een belangrijke bijdrage leveren aan je persoonlijke gezondheid, die kennen we allemaal: een goede nachtrust, gezond en biologisch eten, geen of weinig vleesconsumptie, voldoende water drinken, geen of weinig toxische stoffen als alcohol tot je nemen laat staan roken, voldoende bewegen etc. Dit is het allerbelangrijkste maar er is meer. Ons lichaam heeft vaak behoefte aan iets extra’s omdat je bij voorbeeld structureel te weinig groente eet, te weinig buiten bent in de zon, vanwege je leeftijd aanloopt tegen typische verouderingsverschijnselen etc. Op dit terrein hopen wij je met youngagain.nl te kunnen inspireren en te faciliteren met de aanschaf van producten die de kwaliteit van jouw leven en gezondheid bevorderen. Dit is onze missie en het werkterrein van youngagain.nl. Starten we vanaf dag 1 met een groot assortiment producten? Zeker niet, het assortiment zal snel groeien in de loop van de tijd. Héél belangrijk, wij doen hierbij geen concessies aan de kwaliteit van de producten. Dit is onze belofte!
Jouw gezondheid is het belangrijkste dat je bezit en je wil daarom alleen de allerbeste producten om je hierbij te ondersteunen. Hierbij willen wij jou helpen! Wij werken samen met een netwerk aan deskundigen en specialisten op verschillende terreinen om de beste producten te vinden. In alle gevallen betrekken we deze direct bij de bron waarmee zeer scherpe of misschien wel de laagste tarieven kunnen garanderen. De website zal zich verder ontwikkelen, een belangrijk onderdeel zal zijn om vaste klanten te honoreren met een loyaliteitskorting. Hierover snel meer.
Heb je feedback voor mij of de website, dit hoor ik heel graag. Mail of bel mij gerust.
Gezonde groet,
Rob Molenaar
rob@youngagain.nl
06 47002222