Afvallen met een maaltijdvervanger

Man zwemt in de zee

Het is niet altijd even makkelijk om af te vallen. Het begint bij het opstellen van een dieet, het bijhouden van je calorieën en dagelijks voldoende beweging. Het liefst willen we allemaal een makkelijke en snelle manier om af te vallen zonder er eigenlijk al te veel mee bezig te zijn. Want we willen ook genieten van het leven, toch? Young Again Maaltijdvervanger kan jou perfect ondersteunen om wat kilo’s kwijt te raken. 

Het voordeel van maaltijdvervangers is dat ze weinig calorieën, vetten en suikers bevatten. Young Again Maaltijdvervanger is de perfecte formule voor iedereen die behoefte heeft aan extra eiwitten en nutriënten. Door de vele toegevoegde voedingsstoffen is het de ideale maaltijdvervanger. Per portie van 30 gram bevat Young Again Maaltijdvervanger slechts 108 calorieën, 0,3 gram vetten en is volledig suikervrij.  

Wat is de Young Again Maaltijdvervanger en waarom is het zo gezond? 

De maaltijdvervanger bestaat voor 94% uit hoogwaardig biologisch eiwit dat is verkregen uit peulvruchten en rijst. Maar dat niet alleen. Je vindt er ook gepatenteerde, sterk geconcentreerde formules in terug met een mix van voedingsstoffen bestaande uit licht verteerbare koolhydraten, aminozuren, vitaminen en mineralen. Je kunt de Young Again Maaltijdvervanger gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding, en als vervanger voor een volledige maaltijd, bijvoorbeeld tijdens de lunch. De rest van de dag eet je een gevarieerde en gezonde maaltijd. Het is volledig biologisch, vegan, glutenvrij en non-allergeen en bestaat uit: 

  • Biologisch eiwit uit peulvruchten en rijst.
  • Fruits & Greens extract; een 100:1 flavonoïdencomplex van 28 verschillende soorten groenten- en fruitextracten. Per gram bevat dit evenveel vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit. 
  • Modcarb; een mix van glutenvrije haverzemelen, quinoa, amarant, boekweit, chia en gierst.

Eiwitten bij afvallen

Dagelijks hebben we een voldoende portie eiwitten nodig. Ze zijn namelijk opgebouwd uit aminozuren en vormen daarmee de bouwstenen van het leven. Met voldoende eiwitten is ons lichaam in staat om beschadigde cellen te herstellen en nieuwe te bouwen. Eiwitten zijn essentieel voor groei en energie, reparatie en onderhoud van tissue en spieren, voor de productie van enzymen en neurotransmitters en voor een goed werkend metabolisme. Op het moment dat je gewicht kwijtraakt, verliest je lichaam zowel spieren als vet. Daarom is het juist tijdens dit proces belangrijk dat je voldoende eiwitten blijft eten. Met de Young Again Maaltijdvervanger krijg je voldoende eiwitten binnen die de vetverbranding stimuleren en tegelijkertijd ervoor zorgen dat calorie-verbrandende spieren behouden blijven.  

Afvallen met een maaltijdvervanger

Een maaltijdvervanger biedt ondersteuning bij gewichtsbeheersing en afslanken. Je kunt dus een glas drinken in plaats van het ontbijt, de lunch of diner. Vervang slechts 1 hoofdmaaltijd per dag en je zult snel verschil merken. Je beperkt namelijk jouw dagelijkse calorie-inname. Young Again Maaltijdvervanger bevat voldoende ingrediënten om een volledige hoofdmaaltijd te vervangen. Door dagelijks minder calorieën binnen te krijgen dan dat je verbrand, zul je vanzelf afvallen. Een calorietekort dient ongeveer 500 calorieën per dag te zijn, een gemiddelde maaltijd dus. Eet tijdens je dieet voldoende verse groenten en fruit en drink genoeg water.  

Hoe gebruik je de Young Again Maaltijdvervanger?

Simpel. Het is een makkelijk oplosbaar poeder. Meng een volle maatschep (30 gram) in water, vruchtensap of je favoriete smoothie en je dagelijkse eiwitrijke powermaaltijd is klaar. De makkelijkste manier om fit en vitaal te blijven! Met onze maaltijdvervanger krijg je elke dag meer dan 30 nutriënten binnen en het is daarmee de perfecte ondersteuning bij gewichtsverlies. 

Gezond afvallen met een maaltijdvervanger begint met de Young Again Maaltijdvervanger!