Verzending

Twijfel je over je aankoop of heb je het verkeerde product besteld? Je kunt tot 15 dagen na ontvangst van je bestelling je herroepingsrecht kenbaar maken..

WELKE PRODUCTEN KAN IK RETOUR STUREN?

In principe kunnen alle producten geretourneerd worden, tenzij deze niet voldoen aan onze retour voorwaarden. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen producten niet geretourneerd worden indien:de verzegeling of sealing is verbroken

HOE KAN IK EEN PRODUCT RETOURNEREN?

Controleer of het product aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Laat ons binnen 15 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht. Dit kan per mail aan onze onze klantenservice . Eventueel kun je hier het standaard herroepingsformulier voor gebruiken. Op deze manier stel je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte van de beslissing de overeenkomst te ontbinden.

Stuur het product binnen 14 dagen na het herroepingsrecht kenbaar te hebben gemaakt retour. 

WAT ZIJN DE KOSTEN OM HET PRODUCT TE RETOURNEREN?

Wanneer je een product wilt retourneren, zijn de kosten voor verzendkosten voor het terugsturen voor eigen rekening. Voor het versturen van pakketzendingen in Nederland betaal je met PostNL €7,25. Je kunt uiteraard ook een andere vervoerder kiezen. Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor de terugreis, raden we je aan de Track&Trace code voor de retourzending goed te bewaren, totdat je retour is verwerkt.

WANNEER KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Wanneer wij een retourbestelling ontvangen, controleren we of deze aan onze voorwaarden voldoet. Als dit het geval is, storten wij het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk te doen en streven ernaar om binnen 7 werkdagen na ontvangst het geld terug te storten. Soms lukt dit niet, maar je kan ervan uitgaan dat je na 14 dagen het geld ontvangen hebt.

Youngagain.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering)  door Youngagain.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Youngagain.nl wacht met met terugbetalen tot het product retour is ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

WAAR KAN IK HET PRODUCT NAAR RETOUR STUREN?

Heb je ons ervan op de hoogte gesteld dat je een product gaat retourneren en voldoen de producten aan onze retourvoorwaarden? Dan kan je het product naar onderstaand adres versturen:

Retouradres
Monta Molenaarsgraaf BV
Polderweg Oost 19
2973 AN  Molenaarsgraaf